Wesprzyj leczenie zwierząt 86 2030 0045 1110 0000 0331 0040
Przekaż swój 1% na leczenie cierpiących zwierząt KRS 0000406362
NULL

Firma Zoetis koncentruje się na poszukiwaniu innowacyjnych rozwiązań w dziedzinie ochrony zdrowia zwierząt, zaspokajając potrzeby lekarzy weterynarii oraz hodowców i właścicieli zwierząt. Współorganizator razem z naszą fundacją kampanii "stopdarpaniu.pl"

NULL

Miesięcznik Rynek Zoologiczny, skierowany do właścicieli i menadżerów sklepów oraz hurtowni zoologicznych na terenie całej Polski.  „Rynek Zoologiczny” jest najnowocześniejszym czasopismem handlowym branży zoologicznej w Polsce. Na rynku istniejemy od 2008 roku. Pisze o innowacyjnych produktach i usługach w branży zoologicznej. Na bieżąco śledzi zmiany i tendencje rynkowe. RKjest obecny na wszystkich najważniejszych targach branżowych w kraju i zagranicą. - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

NULL

Dog&Sport - Partner kampanii - "Zwierzęta też czują ból, nie pozwól by cierpiały", oraz kampanii "Stop Drapaniu". Czy wiesz, jaka karma jest najlepsza dla Twojego psa? Jak dobrać sposób żywienia do wieku i aktywności? Czym suplementować? Czy wiesz jak szkolić i bawić się z psem? Interesuje cię psia dietetyka, behawioryzm a może najnowsze trendy na rynku zoologicznym? Poczuj radość poznawania i próbowania psich sportów z czasopismem Dog&Sport! Dopiero zaczynasz sportową przygodę a może trenujesz już kilka lat? U nas przeczytasz zarówno o pierwszych krokach w o-rally, agility czy flyballu jak i dowiesz się jak dbać o zdrowie i kondycję trenującego psiego zawodnika. Sporty kynologiczne nie będą miały przed tobą tajemnic. Poznasz najnowsze trendy w szkoleniu psów sportowych. Przeczytasz wywiady z najlepszymi zawodnikami, sportowcami i trenerami.

Dwumiesięcznik Animal Expert
to pierwsze na rynku specjalistyczne czasopismo kompleksowo omawiające zaburzenia behawioralne psów i kotów, plany treningowe i postępowanie dietetyczne. Skierowane jest do behawiorystów zwierzęcych, zoopsychologów i lekarzy weterynarii.
Animal Expert jest Patronem Medialnym kampanii, z którą stratujemy pierwszego lutego - Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały!
Kampania ma na celu edukowanie i uświadamianie właścicieli nt bólu psów i kotów, rozpoznawania objawów chorób i ich leczenia.
NULL

HEY DOG Co. to połączenie pasji do designu, rzemiosła oraz psiaków. Produkty HEY DOG projektowane są w myśl zasady „nowoczesny design dla nowoczesnych psów". HEY GOD wspiera naszą fundację w kampaniach społecznych.

NULL

Pies na urlopie to miesce w któym dowiecie się wszystkiego nt podróżowania ze swoim pupilem.

"Pies na Urlopie to aktualnie jednoosobowa ekipa powiększona o borderkę Shelby i brytyjczyka Oskara, która głosi wszystkim wszem i wobec, że jak tylko się chce, to można psa zabrać ze sobą na urlop niekoniecznie rezygnując przy tym z aktywnego wypoczynku."

NULL

DlaPsiarzy.pl Sklep powstał z połączenia pasji do projektowania i miłości do zwierząt. Każdy zakup wspiera w 100% działanie największej bazy miejsc przyjaznych psom w Polsce. Spraw prezent sobie lub komuś bliskiemu kupując coś niepowtarzalnego i stań się częścią znanego wśród psiarzy projektu Pies na urlopie DlaPsiarzy.pl jest partnerem kampanii "Zwierzęta też czują ból' 2021. Dziękujemy

NULL

Trzy Koty to blog, a właściciwe szeroko rozbudowana strona internetowa, z potężnym zakresem wiedzy dotyczącej kotów. Artykuły, testy karm i akcesoriów, opinnie ekspertów, behawiorystyka, zdrowie, pielęgnacja, rasy kotów etc. To doskonałę miejsce gdzie znajdziecie wszsytkie odpowiedzi w tematyce hodowli i opieki nad kotami. Trzy Koty wsparł naszą kampanię "Zwierzęta też czują ból" 2021. Dzięujemy!

NULL

Wamiz.pl to fachowy portal dla miłośników zwierząt domowych z potężną bazą inforamcji nt żywienia, szkolenia, zdrowia, diety, edukacji, adopcji etc psów i kotów. Wamiz jest częscią dużego, międzynarodowego projektu, posiadająca swoje oddziały we Wloszech, Francji, Wielkiej Brytanii, Niemczech i Hiszpanii. Na stronie Wamiz.pl znajdziecie odpowiedź na wszystkie pytania dotyczącego waszego pupila. Wamiz.pl wsparł naszą kampanię - "Zwierzęta też czują ból" 2021. Dziękujemy!

NULL

Teatr i studio, o międzynarodowej sławie, tworzące dzieła w technice animacji piaskiem, założone przez Tetiane Galistyna. Dzięki wsparciu Galistyna Art Group możemy realizować naszą misję leczenia zwierząt, a także uczyć i edukować. Teatr jest partnerem kampanii "Stop Drapaniu"

NULL

Teatr i studio, o międzynarodowej sławie, tworzące dzieła w technice animacji piaskiem, założone przez Tetiane Galistyne. Dzięki wsparciu Galistyna Art Group możemy realizować naszą misję leczenia zwierząt, a także uczyć i edukować. Teatr jest partnerem kampanii "Stop Drapaniu"

NULL

Hotel Gołębiewski Karpacz jest sponsorem naszej fundacji, wspomagając nas w leczeniu zwierząt. Partner kampanii "Stop Drapaniu"

NULL

Jedna z największych sieci bankomatowych, czynnych 24 h - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

NULL

Sklep internetowy Zdrowy Zwierzak, w kórym możecie kupić wszystko co niezbędne dla Waszych pupili, wspiera naszą fundację w kampanii - "Zwierzęta też czują ból" 2021. Dziękujemy!

NULL

Największe targi zoologiczne w Europie Środkowo-Wschodniej. Partner nmaszej fundacji w kampanii "Bank Karmy"

NULL

Warszawska Kolej Dojazdowa jest przedsiębiorstwem mającym historię sięgającą początków XX wieku. Linia została uruchomiona 11 grudnia 1927 roku jako pierwsza normalnotorowa kolej elektryczna, zbudowana od podstaw w odrodzonej Polsce pod nazwą Elektryczne Koleje Dojazdowe. Jej ówczesnym właścicielem była powstała w 1918 roku spółka „Siła i Światło” S.A., w której wiodącym kapitałem był kapitał angielski. Spółka ta była inicjatorem budowy, inwestorem i właścicielem EKD. Pierwszy pociąg wyjechał na linię 11 grudnia 1927 roku. Budowę linii rozpoczęto w Komorowie i prowadzono równocześnie w obu kierunkach, tj. w kierunku Warszawy oraz w kierunku Grodziska Mazowieckiego....

Wąskotorowa Kolej Dojazdowa po raz kolejny wsparła naszą fundację w kampanii "Zwierzęta też czują ból" Dziękujemy!

NULL

Miejskie Zakłady Autobusowe w Warszawie – Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta cierpią w milczeniu ‘’oraz ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

NULL

"Halo Warszawo"  to wraz z MZA Warszawa wielokrotnie wspierają naszą fundację. Halo Warszawa to Partner kilku edycji kampanii społecznej ,,Zwierzęta cierpią w milczeniu ‘’oraz ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’!

NULL

Kino Luna w Warszawie to miejsce kulturotwórcze, inicjujące projekty artystyczne, integrujące środowiska artystyczne oraz promujące kulturę niekomercyjną. Pierwszy seans w Kinie Luna odbył się 22 lipca 1962 r. Od tego czasu w Lunie odbywały się liczne premiery, przeglądy i festiwale.

Kino Luna wspiera naszą fundację w kampanii "Zwierzęta też czują ból" , oraz "Dzieci dla zwierząt" w 2021 roku. Dziękujemy!

NULL

Kino Muranów prowadzone jest przez firmę Gutek Film, istniejącego od 1994 roku dystrybutora kina artystycznego. Repertuar kina opiera się przede wszystkim na filmach wprowadzanych do kin przez GF, ale również na wybranych tytułach z oferty innych dystrybutorów. To także miejsce, w którym od lat odbywają się stałe cykle pokazów tematycznych, kolejne edycje przeglądów i festiwali filmowych oraz liczne premiery i pokazy specjalne. Nie zapominamy również o najmłodszych widzach, dla których organizujemy cotygodniowe Poranki rodzinne. Kino zrzeszone jest w krajowej Sieci Kin Studyjnych oraz należy do sieci kin Europa Cinemas, promującej europejskie filmy. Kino Muranów - jest parnterm akcji "Zwierzęta też czują ból", oraz "Dzieci dla zwierząt" Dziękujemy

NULL

Restauracja Syreni Śpiew Koneser w Warszawie, jest sponsorem naszej fundacji, wspierając nas w leczeniu zwierząt domowych.

NULL

Restauracja Kamanda Lwowska na Foksal w Warszawie, jest sponsorem naszej fundacji, wspierając nas w leczeniu cierpiących zwierząt.

LINK

Grupa Warszawa to partner naszej fundacji, wspierający nas w leczeniu zwierząt.

NULL

RSM Praga (Robotnicza Spółdzielnia Mieszkaniowa Praga) tojedna z największych spółdzielni mieszkaniowych w Polsce, a jako deweloper buduje mieszkania, obiekty handlowe i biurowe wraz z infrastrukturą towarzyszącą po prawobrzeżnej stronie Warszawy. Obecnie zarządza ponad 215 budynkami, od 50 lat z sukcesami łączy kompetencje zarządcze i deweloperskie. Zdobyte w tym czasie doświadczenie pozwala  na skuteczne realizowanie głównego celu, jakim jest oferowanie mieszkańcom Warszawy komfortowej i nowoczesnej przestrzeni do życia. Bardzo istotne jest też wsparcie jaki RSM Praga udziela osobm, któym na sercu leży dobro zwierząt, jak też realizując szereg programów pro-zwierzęcych. RSM Praga wspomaga naszą kampanie - "Zwierzęta też czują ból"

NULL

Międzyzakładowa Spółdzielnia Mieszkaniowa Energetyk, to spółzielnia zarządzająca osiedlami tak popularnymi w Warszawie jak Stegny, Idzikowskiego czy Sadyba. Spółdzilnia Energetyk wsparła naszą fundację w kampanii - Zwierzęta czują ból 2021. Dzięujemy!!!

NULL

Spółdzielnia Mieszkaniowa Lazurowa wsparła naszą kampanię - "Zwierzęta też czują ból" 2021. SM Lazurowa to solidny partenr mający już prawie stuletnie tradycje zarządzania i budowania nieruchomości, a w swoich zasobach dysponuje także nowobudowanymi blokami mieszkalnymi. Dziekujemy Zarządowi SM Lazurowa za wsparcie!!

Warszawska Spółdzielnia Mieszkaniowa

Warszawska Spółdzielnia Mieszkaniowa to 100 lat tradycji historii spółdzielczości w Warszawie. WSM budowało i dalej buduje nowatorskie, nowoczesne osiedla mieszkaniowe, zarządza kilkudziesięcioma osiedlami, od dawna wpisuje się w krajobraz Warszawy. Rozwój Warszawskiej Spółdzielni Mieszkaniowej; stały i szybki wzrost ludności Osiedla na Żoliborzu i potrzeb tej ludności, wreszcie trudności piętrzące się na drodze naszej pracy – wymagają, aby łączność pomiędzy władzami Spółdzielni i ogółem członków była ściślejsza, aby o wszystkich pracach, poczynaniach i trudnościach członkowie i mieszkańcy Osiedla byli stale informowani, aby inicjatywa członków w poszczególnych sprawach mogła się łatwiej przejawiać, aby wreszcie każde zagadnienie ważniejsze mogło być przed odpowiedniem postanowieniem omówione przystępnie i szczegółowo. Próbą nawiązania tej łączności jest podjęcie wydawnictwa biuletynu informacyjnego współpracujących na terenie Warszawskiej Spółdzielni Mieszkaniowej instytucyj - tak na łamach Życia WSM opisywano osiedle w latach 30-tych. Ta potężna instytucja wsparła naszą fundację w kampanii - "Zwierzęta też czują ból" w 2021. Dziękujemy!

NULL

WhitePress to platforma wspomagająca publikację artykułów, tworzenie treści i współpracę z influencerami. Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

NULL

MOKPOL prowadzi działalność handlową w 19 sklepach na terenie Mokotowa, Ursynowa, Ursusa, Pragi Północ oraz dwa sklepy na terenie Piastowa. Są to w większości osiedlowe, ogólnospożywcze sklepy samoobsługowe średniej i dużej wielkości oraz jeden duży obiekt typu supermarket – „Megasam” na Ursynowie.

Dzięki systematycznym szkoleniom organizacja sprzedaży, poziom zaopatrzenia i obsługa klientów odbywa się na wysokim, profesjonalnym poziomie.

Mokpol wsparło naszą kampanię "Zwierzęta też czują ból" 2021

NULL

Głos Mordoru to popularna nazwa zagłębia biurowej części Warszawy, gdzie codziennie dojeżdża do pracy aż 80 tysięcy osób. To właśnie dla nich, pracowników korporacji, powstał „Głos Mordoru”. To pierwsze medium, które jest prawdziwym – choć nie zawsze poważnym – obrazem życia w korporacjach. Pokazuje ich blaski i cienie. Mocne i słabe strony. „Głos Mordoru” jest całkowicie bezpłatny. Każdy pracownik Mordoru dowie się z niego, jak dogadać się z szefem, jak radzić sobie ze stresem, korkami, może też poznać najnowsze trendy panujące w korpoświecie.

Głos Mordoru wspiera naszą fundację w kampanii "Zwierzęta też czują ból" Dziękuejmy

NULL

"Z mojej strony lustra" - to blog przeznaczony dla kobiet chcących uzyskać informacje nt kosmetyków i innych ważnych produktów niezvbędnych w codzinnej pielęgnacji cery i dbania o swój wygląd.  Pani Justyna, która tworzy blog nie ogranicza się tylko do tej kwesti, a dobrym podsumowaniem jest informacja na fp autorki -

Blog z recenzjami kosmetyków
Mazury
Pies Pimpek
Kotka Wieśka
Autorka: Justyna
Pani Justyna wspiera naszą fundację w kampaniach które prowadzimy. Dzięujemy!
NULL

Kocia Kołyska - Wszystko o kotach, kotkach, kociakach. Koty zdrowie, koty wychowanie, koty zachowanie, koty pielęgnacja, śmieszne koty, galerie kotów, kocie porady, koty w domu, memy z kotami. Kocia kołyska wspiera kampanię - "Zwierzęta też czują ból" 2021. Dziękujemy!!!

NULL

Życie z Psem to blogi i fp który wspiera naszą fundacje w misji edukowania i uświadamiania właścicieli psów i kotów w zakresie chorób i zagrożeń z nich wynikających. Dziękujemy za wsparcie.

LINK

Miesięcznik poświęcony Kotom, którego współtwórcami są czytelnicy - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta cierpią w milczeniu ‘’ oraz ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

NULL

Radio Dla Ciebie to nasz partner, wielokrotnie wspierający nas w organizowanych kampaniach.

Ogólnopolska rozgłośnia radiowa - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

Dom produkcyjny zajmujący się kompleksową realizacją filmowo telewizyjną oraz PR-em - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta cierpią w milczeniu ‘’ oraz ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

Regionalna rozgłośnia radiowa; woj. warmińsko mazurskie, pomorskie, mazowieckie, kujawsko pomorskie - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

NULL

Portal Nowoczesnej Kobiety ModaiJa wspiera naszą fundacje w organizowanych kampaiach, dzięki czemu możemy realizować swoją misję! ModaiJa - wspiera naszą kampanię Zwierzęta też czują ból 2021. Dziękujemy!!!

NULL

Radio Poznań to rozgłośnia regionalna Polskiego Radia. Jako samodzielna spółka skarbu państwa poznańskie radio funkcjonuje od 1993 roku, realizując misję radia publicznego. Całodobowy program każdego dnia przygotowuje kilkudziesięciu dziennikarzy i współpracowników. Wyposażeni w mikrofony, nowoczesne urządzenia transmisyjne, komputery, a przede wszystkim - w otwarte na świat głowy pilnują, by słuchacze w głośnikach swoich radioodbiorników słyszeli najnowsze informacje z regionu, wiadomości pogodowe, sportowe i z wielkopolskich dróg, ciekawe felietony, nagradzane na całym świecie reportaże oraz różne audycje publicystyczne, polityczne czy muzyczne. Radio Poznań objeło Patronatem naszą kampanię "Zwierzęta też czują ból".

Rozgłośnia radiowa, obejmująca swoim zasięgiem Dolny Śląsk - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

Regionalna rozgłośnia radiowa nadająca w woj. opolskim oraz w części województw dolnośląskiego, śląskiego, łódzkiego i wielkopolskiego - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

Rozgłośnia radiowa, obejmująca swoim zasięgiem Łódź i okolicę - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

Rozgłośnia radiowa obejmująca swoich zasięgiem Pomorze i Kujawy - wielkopolskiego - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

Rozgłośnia radiowa nadająca w Zielonej Górze, Gorzowie Wlkp. oraz Żaganiu - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

Rozgłośnia radiowa, obejmująca swoim zasięgiem: Grójec, Radom, Łódź, Chełm, Lublin, Częstochowa, Przemyśl, Nowy Sącz, Chełm, Kraków - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

Rozgłośnia radiowa Poznania i okolic - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

Rozgłośnia należąca do grupy radiowej Agora S.A. - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’

Sieć miejskich serwisów informacyjnych - Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta cierpią w milczeniu ‘’.

Instytucja naukowa i edukacyjna oraz wydawnictwo o charakterze non profit – Partner kampanii społecznej ,,Zwierzęta też czują ból. Nie pozwól by cierpiały’’.

Rozłgośnia radiowa - Ełk i okolice

Wesprzyj leczenie zwierząt